Creatieve en innovatieve conceptontwikkeling

Creatieve en innovatieve concepten bedenken, ontwikkelen en uitvoeren. Om zo de klanttevredenheid te verhogen of merkbekendheid te vergroten. Van idee naar een verhaal.

De voordelen van een sterk concept

Het hebben van een sterk concept is tegenwoordig super belangrijk in de veeleisende zakelijke omgeving. Je bent helaas niet meer de enige met jouw bedrijf, dus zal je je moeten onderscheiden van de rest.

Met een sterk concept onderscheid jij je van jouw concullega's door unieke kenmerken, waarden of proposities te bieden.

Het legt de basis voor consistente branding, boodschappen en ervaringen die overeenkomen met klanten, waardoor merkherkenning en -loyaliteit worden versterkt.

Het wekt interesse en nieuwsgierigheid op, waardoor klanten betrokken raken bij het merk of product en een emotionele band opbouwen.

Concepten die innovatief zijn, hebben de potentie om markten te transformeren en nieuwe kansen te creëren.

Het kan aanzienlijke waarde toevoegen aan een bedrijf, zowel op korte als lange termijn.

Wat anderen zeggen

Lisa staat altijd voor me klaar als ik iets nodig heb. Fijne samenwerking, transparant, aanrader!

Brasserie Boudewijn

www.brasserieboudewijn.nl

Via-via ben ik bij Lisa terecht gekomen maar had haar al veel eerder kunnen inzetten, heel erg prettig hoe ik wordt ontzorgd in mijn agenda en planning in de fase van snelle groei die het bedrijf meemaakt!

Otto

SuitIT

Werken met Lisa is superfijn. Ze weet waar ze het over heeft en tussendoor kan je heel snel met haar schakelen. Ik zou het samenwerken met Lisa zeker aanraden.

Carlijn

www.carlijn.nl

Al eerder Gefikst

Hoe we te werk gaan

Conceptontwikkeling gaat in verschillende fases. Vooraf bespreken we de gewenste situatie en dan gaat het proces beginnen!