LVH Marketing ConnectExplore

ConnectExplore voor social media adverteren | Marketing tools

door | Adverteren, Tools & Systemen | 0 Reacties

Een onderdeel van een goede advertentie op social media is het instellen van de doelgroep. Het is de kunst om jouw ideale klanten te bereiken door het instellen van de demografische gegevens, leeftijd, maar ook de interesses, het gedrag, beroepen etcetera. En daar kan het nog wel eens misgaan. Want er is zo-veel keuze en wat moet je dan allemaal instellen bij die interesses? Daar gebruiken wij een handige tool voor: ConnectExplore!

WAT IS CONNECTEXPLORE?

ConnectExplore is een van de tools van Wilco de Kreij, een marketeer uit Nederland die een internationaal bedrijf runt. Met ConnectExplore kan je je doelgroep nog specifieker instellen en kom je achter interesses waar je misschien eerst wel helemaal geen weet van had. Daarnaast kan je binnen ConnectExplore ook ‘layeren’. Je kan 3 lagen maken van interesses/gedrag/etc, zoals je dat ook kan binnen de advertentieset (De doelgroep moet ook overeenkomen met ….). Zo maak je je doelgroep nog kleiner en bereik jij alleen de meeste passievolle mensen die helemaal passen bij jouw aanbod. En het mooiste van allemaal? ConnectExplore kan je koppelen aan jouw Facebook Business Manager waardoor je campagnes nog sneller en nog makkelijker kan instellen.

HOE WERKT HET

Binnen het dashboard kan je zoeken op onderwerp, bijvoorbeeld ‘ondernemers’. Dan krijg je daar in dit geval 8 resultaten uit. Je klikt de resultaten aan die het meest relevant zijn voor jou. Dan kan je de suggesties aan de hand van jouw gekozen resultaten laten zien. Nu worden allerlei suggesties gegeven die met jou resultaten te maken kunnen hebben. Hier komen een stuk meer resultaten naar boven, bij ons in dit geval rond de 40 resultaten. Ook hiervan voeg je weer de resultaten toe die voor jou het meest van toepassing zijn. Op deze manier kan je aanvullende interesses ontdekken waar je misschien anders niet op gekomen zou zijn. Maar je kan beter het meteen in de praktijk zien, dus kijk met ons mee! ↓

Psst. Wil je zelf ConnectExplore gebruiken voor jouw bedrijf? Hier vind je alle info en kan je hem meteen aanschaffen! 

 

LAAT ONS JE HELPEN

Adverteren op social media kan heel effectief zijn, mits je het goed inzet! Je kan namelijk heel goed jouw ideale klant bereiken door het instellen van de juiste doelgroep. En dit kan al door te adverteren met een relatief laag bedrag. Zo kan je je specificeren op een bepaalde omgeving, zoals Amsterdam of Den Haag, als jouw doelgroep zich daar bevindt. Of kan je je op pas geworden moeders richten. De combinaties en mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij helpen jou graag met adverteren op Facebook en/of Instagram zodat jij kan groeien met jouw bedrijf en meer omzet kan krijgen!

Wil jij jouw social media helemaal uitbesteden, zodat je daar geen tijd meer aan kwijt bent? Check dan onze pagina social media beheer.

Quick Fiks nodig?

Met de Quick Fiks kun je ervaren hoe is het is 2 uur lang een partner te hebben klaarstaan om het werk voor je te verlichten. Gun jezelf die broodnodige ademruimte.