WAT KUNNEN WE VOOR JOU FIKSEN?

Of het nou is omdat je zelf superdruk bent, misschien geen extra personeel hebt (of kan vinden) of er gewoonweg geen zin in hebt. We kennen het allemaal: van die taken die je voor je uit blijft schuiven of waar je niet aan toekomt.

Al onze fiksers staan voor je klaar!

SOCIAL MEDIA MARKETING

Samen gaan wij kijken naar de doelen en maken daar een passend plan voor. Dit kan het bedenken van een passende strategie zijn die bij jouw bedrijf past, verschillende social media campagnes, het maken van een contentkalender en alle andere werkzaamheden die erbij komen kijken om jouw socials tot een succes te maken.

Kortom, wij ontzorgen je op het gebied van social media beheer, zodat jij niet alles hoeft uit te zoeken rondom social media marketing.

social media management
event management

EVENTMANAGEMENT

Het bedenken, regelen en uitvoeren van een event is waar wij blij van worden! De jaarlijkse kerstborrel met het team, een (product)lancering, een jubileum of een groot feest voor alle zakenrelaties. Wij fiksen het allemaal.

Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt. We maken een draaiboek, verzorgen de uitnodigingen, onderhandelen met locaties en leveranciers en op de dag zelf zorgen we ervoor dat alles goed verloopt.

VA/PA

(administratieve) Taken die blijven liggen of taken die jij gewoonweg niet leuk vindt om te doen. Het kost je teveel tijd en die tijd kan jij veel beter ergens anders aan besteden.

Daar zijn wij voor!

Door snel te schakelen, heb jij binnen de kortste keren extra versterking waardoor je weer verder kan groeien met jouw bedrijf.

virtual assistant
marketing communicatie

MARKETING EN COMMUNICATIE

Samen met jou gaan we kijken naar de doelen en wat er voor nodig is om deze doelen te behalen. Wij maken een duidelijk marketing en communicatieplan en gaan daarmee aan de slag. Denk hierbij aan het maken van nieuwsbrieven, het invullen van een website, posters, flyers of promotie acties.

Voor deze mensen mochten wij al succesvol werken