Wat kunnen wij voor jou fiksen?

Of het nou is omdat je zelf superdruk bent, misschien geen extra personeel hebt (of kan vinden) of er gewoonweg geen zin in hebt. We kennen het allemaal: van die taken die je voor je uit blijft schuiven of waar je niet aan toekomt.

Al onze fiksers staan voor je klaar!

Conceptontwikkeling

Het hebben van een sterk concept is tegenwoordig super belangrijk in de veeleisende zakelijke omgeving. Je bent helaas niet meer de enige met jouw bedrijf, dus zal je je moeten onderscheiden van de rest.

Creatieve en innovatieve concepten bedenken, ontwikkelen en uitvoeren. Om zo de klanttevredenheid te verhogen of merkbekendheid te vergroten. 👇🏼

Lees meer over deze dienst.

Social media

Samen gaan wij kijken naar de doelen en maken daar een passend plan voor. Dit kan het bedenken van een passende strategie zijn die bij jouw bedrijf past, verschillende social media campagnes, het maken van een contentkalender en alle andere werkzaamheden die erbij komen kijken om jouw socials tot een succes te maken.

Kortom, wij ontzorgen je op het gebied van social media beheer, zodat jij niet alles hoeft uit te zoeken rondom social media marketing.

Lees meer over deze dienst.

Marketing

Samen met jou gaan we kijken naar de doelen en wat er voor nodig is om deze doelen te behalen. Wij maken een duidelijk marketingplan en gaan daarmee aan de slag. Denk hierbij aan het maken van nieuwsbrieven, het invullen van een website, posters, activatiemarketing of andere acties.

Lees meer over deze dienst.

Events & Workshops

Het bedenken, regelen en uitvoeren van een event is waar wij blij van worden! Een jaarlijkse kerstborrel met ondernemers, een (product)lancering, een jubileum of een groot feest voor alle zakenrelaties. Wij fiksen het allemaal.

Bekijk hier wanneer het volgende event en/of workshop is.👇🏼

Lees meer over deze dienst.