Wij fiksen events van A tot Z

Wij nemen de gehele organisatie op ons, zodat er een strak plan ligt. Wij verzenden uitnodigingen en op de dag zelf zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Groot of klein

Het bedenken, regelen en uitvoeren van een event is waar wij blij van worden! De jaarlijkse kerstborrel met het team, een (product)lancering, een jubileum of een groot feest voor alle zakenrelaties. Wij fiksen het allemaal.

Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt. We maken een draaiboek, verzorgen de uitnodigingen, onderhandelen met locaties en leveranciers en op de dag zelf zorgen we ervoor dat alles goed verloopt.

Voorbeelden van eerdere events: 

Wereldlichtjesdag

Een jaarlijkse bijeenkomst voor ouders met een overleden kind in samenwerking met Stichting Nabestaandenzorg. Voor deze avond worden er verschillende sprekers geregeld, PR en marketing, het maken van een draaiboek en de uitvoering op de avond zelf.

Netwerkborrel

Eens in de zoveel tijd organiseren wij zelf netwerkborrels voor ondernemers. Leuk als je een keer aanwezig bent!

Event ondersteuning

Voor o.a. CupolaXs helpen wij wekelijks tijdens events als o.a. hostess en/of productie.

Catering en meer

Voor de meet-up van CPrecision mochten wij de catering van haar event regelen. Zo zorgden we o.a. voor een heerlijke lunch, waarbij er rekening werd gehouden met ieders dieet en/of allergie. En zorgden we voor drinken en snacks. Daarnaast hebben we op deze dag ondersteund als hostess, zodat Cheryl zich geen zorgen hoefde te maken.

Diner bij DAKKAS

Voor PIM NH hebben we een heerlijk diner georganiseerd bij Dakkas Haarlem

Zij gingen je voor

Wat anderen zeggen

Lisa staat altijd voor me klaar als ik iets nodig heb. Fijne samenwerking, transparant, aanrader!

Brasserie Boudewijn

www.brasserieboudewijn.nl

Dankzij Lisa en haar team kon ik mij blijven focussen op de inhoud van mijn meet-up. De locatie, de lunch en alles er omheen werd geregeld. Dat gaf mij de ruimte om er een knallend succes van te maken voor de aanwezigen.

Cheryl Porcelijn

www.cprecision.nl

Werken met Lisa is superfijn. Ze weet waar ze het over heeft en tussendoor kan je heel snel met haar schakelen. Ik zou het samenwerken met Lisa zeker aanraden.

Carlijn

www.carlijn.nl

Waarom een event?

Je wilt heel graag een borrel organiseren, maar niemand van het team heeft er tijd voor dit op zich te nemen. Misschien wil je het wel grootser aanpakken en wil je alles uitbesteden. Of ga je een event zelf organiseren en zoek je hostesses?

Wordt gefikst!

Wij pakken dus niet alleen de organisatie op, maar kunnen ook de uitvoering op de dag zelf fiksen.

Want jij wilt toch ook:

meer naamsbekendheid?

een vliegende start maken?

een extra inkomstenbron?

je bedrijf op de kaart zetten?

ambassadeurs maken van jouw klanten?

Stuur jouw idee naar ons door

Voor eventmanagement werken wij op project- of uurbasis.
Het uurtarief is €75 ex. btw.