WIJ FIKSEN EVENTS
VAN A TOT Z

Wij nemen de gehele organisatie op ons, zodat er een strak plan ligt. Wij verzenden uitnodigingen en op de dag zelf zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Groot of klein

Het bedenken, regelen en uitvoeren van een event is waar wij blij van worden! De jaarlijkse kerstborrel met het team, een (product)lancering, een jubileum of een groot feest voor alle zakenrelaties. Wij fiksen het allemaal.

Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt. We maken een draaiboek, verzorgen de uitnodigingen, onderhandelen met locaties en leveranciers en op de dag zelf zorgen we ervoor dat alles goed verloopt.

Voorbeelden van eerdere events:

Een jaarlijkse bijeenkomst voor ouders met een overleden kind in samenwerking met Stichting Nabestaandenzorg. Voor deze avond worden er verschillende sprekers geregeld, PR en marketing, het maken van een draaiboek en de uitvoering op de avond zelf.

Voor PIM Noord-Holland mochten wij de Zomertour organiseren. Twee dagen in de zomer waarbij o.a. de gedeputeerde van Noord-Holland langs verschillende ondernemers gaat. Allebei de dagen werden afgesloten met een borrel. Hiervoor hebben wij het contact gelegd met de ondernemers, het draaiboek gemaakt, de borrel geregeld en alles in goede banen geleid.

Eens in de zoveel tijd organiseren wij zelf netwerkborrels voor ondernemers. Leuk als je een keer aanwezig bent!

Voor o.a. CupolaXs helpen wij wekelijks tijdens events als o.a. hostess en/of productie.

Voor de meet-up van CPrecision mochten wij de catering van haar event regelen. Zo zorgden we o.a. voor een heerlijke lunch, waarbij er rekening werd gehouden met ieders dieet en/of allergie. En zorgden we voor drinken en snacks. Daarnaast hebben we op deze dag ondersteund als hostess, zodat Cheryl zich geen zorgen hoefde te maken.

Waarom een event?

 • Voor meer naamsbekendheid

 • Een vliegende start maken

 • Voor een extra inkomstenbronย 

 • Je bedrijf op de kaart zetten

 • Ambassadeurs maken van jouw klanten

LVH Marketing Lisa van Heusden
 • Google reviews: 5 sterren

 • 95% zeer tevreden opdrachtgevers

 • Werken met makkelijke en handige tools

 • 10 jaar+ ervaring in verschillende branches

Je wilt heel graag een borrel organiseren, maar niemand van het team heeft er tijd voor dit op zich te nemen. Misschien wil je het wel grootser aanpakken en wil je alles uitbesteden. Of ga je een event zelf organiseren en zoek je hostesses?

Wordt gefikst!

Wij pakken dus niet alleen de organisatie op, maar kunnen ook de uitvoering op de dag zelf fiksen.

Neem contact met ons op via het formulier hiernaast. Dan plannen we een kennismakingsgesprek in om jouw gave plannen en ideeรซn te horen en mee te denken over wat het beste bij jouw situatie past.

STUUR JOUW IDEE NAAR ONS DOOR

Voor eventmanagement werken wij op project- of uurbasis.
Het uurtarief is โ‚ฌ75 ex. btw.

  Ik geef toestemming om mijn gegevens op te slaan en te verwerken.

  ZIJ GINGEN JE VOOR