Check hier onze events & workshops

Regelmatig organiseren wij workshops, trainingen, borrels of ander soort events. Alles met als uitgangspunt: andere ondernemers ontmoeten, kennis met elkaar delen en verder groeien met jouw bedrijf. Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer we een nieuw event organiseren? Meld je hieronder aan. 👇🏼

WordtGefikst Kookworkshop

Groot of klein

Het bedenken, regelen en uitvoeren van een event is waar wij blij van worden! De jaarlijkse kerstborrel met het team, een (product)lancering, een jubileum of een groot feest voor alle zakenrelaties. Wij fiksen het allemaal.

Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt. We maken een draaiboek, verzorgen de uitnodigingen, onderhandelen met locaties en leveranciers en op de dag zelf zorgen we ervoor dat alles goed verloopt.

Voorbeelden van eerdere events: 

Wereldlichtjesdag

Een jaarlijkse bijeenkomst voor ouders met een overleden kind in samenwerking met Stichting Nabestaandenzorg. Voor deze avond worden er verschillende sprekers geregeld, PR en marketing, het maken van een draaiboek en de uitvoering op de avond zelf.

Netwerkborrel

Eens in de zoveel tijd organiseren wij zelf netwerkborrels voor ondernemers. Leuk als je een keer aanwezig bent!

Kookworkshop

Een kookworkshop voor ondernemers met als thema: zichtbaar zijn op social media. Gegeven door bekende TikTokker Soraya Riem die binnen een aantal jaar groeide van 0 naar 250+K volgers, een kookboek uitbracht en diverse samenwerkingen met grote bedrijven zoals Amazon Prima, Dekamarkt.

Catering en meer

Voor de meet-up van CPrecision mochten wij de catering van haar event regelen. Zo zorgden we o.a. voor een heerlijke lunch, waarbij er rekening werd gehouden met ieders dieet en/of allergie. En zorgden we voor drinken en snacks. Daarnaast hebben we op deze dag ondersteund als hostess, zodat Cheryl zich geen zorgen hoefde te maken.

Diner bij DAKKAS

Voor PIM NH hebben we een heerlijk diner georganiseerd bij de Dakkas in Haarlem. Verschillende ondernemers met een startup waren hierbij aanwezig.

Zij gingen je voor

Wat anderen zeggen

Ik ging naar de kookworkshop netwerkavond uit nieuwsgierigheid en werd blij verrast hoe leuk het was. Ik heb leuke ondernemers ontmoet waarmee het al snel klikte. Het koken was erg leuk, niet al te moeilijk gelukkig en vooral erg lekker! Lisa en Soraya, bedankt voor de organisatie!

Wendy van den Noord

Ik meld me NOOIT aan voor netwerk events want ik hou gewoon niet zo van het concept. De reviews over Lisa waren echter zo positief, dat ik toch ben gezwicht. De combinatie met de kookworkshop van Soraya maakte het event echt tot een ontspannen setting waarin je leert koken en ook wat leert over social media (met en van andere ondernemers). Wat mij betreft een aanrader!

Miranda

www.cprecision.nl

De avond was inspirerend en leuk. Soraya en Lisa zijn enthousiast en als duo vullen ze elkaar goed aan.
Een volgende keer schuif ik zo weer aan.

Simone Bisel

Waarom een event?

Een event is dé manier om op een leuke en ongedwongen manier andere mensen te ontmoeten, te verbinden met elkaar, kennis uit te wisselen, maar bovenal: een leuke tijd hebben. Dat is ook het uitgangspunt waar wij voor staan in ons werk en dit geven we dan ook graag aan andere mensen mee. Plezier hebben in je leven, in je werk!

Werk en plezier gaan, als je het ons vraagt, met elkaar hand in hand. En is de weg naar succes. 

 

Want jij wilt toch ook:

je netwerk uitbreiden?

een vliegende start maken?

op een leuke manier leren?

groeien als ondernemer?

plezier hebben?

Stuur jouw idee naar ons door

Heb je een leuk idee maar is de organisatie niets voor jou? Wij staan altijd open voor leuke samenwerkingen! Neem hieronder contact met ons op en we kijken wat we voor je kunnen doen.