Social media voor Events

Bij het organiseren van een evenement of festival is promotie één van de belangrijkste onderdelen, maar hoe doe je dat eigenlijk? Social media is één van de meest gebruikte en ook één van de beste manieren om een evenement te promoten. Door tekst te combineren met beeld geef je bezoekers een goed beeld van wat ze kunnen verwachten. Deel bijvoorbeeld sfeershots van vorige edities, updates over het programma of praktische tips.

Horeca fotoshoot social media
Social media beheer horeca uitbesteden wordt gefikst

Vraag jij je ook het volgende af?

Hoe zet je social media in voor je event?

Welke kanalen kan je het beste gebruiken om een event te promoten?

Hoe krijg je meer bezoekers op je evenement?

Laat ons je social media beheren, wij kunnen het volledige beheer van social media kanalen als Instagram, Facebook, TikTok en Linkedin uit handen nemen zodat jij je kunt focussen op de dingen waar jij goed in bent. Door je social media uit te besteden zorgen wij ervoor dat je consistent zichtbaar bent. Zo krijg jij meer naamsbekendheid en gaat je bereik groeien.

Je socials zijn het visitekaartje van je evenement. Veel mensen zullen aan de hand van de uitstraling op social media beslissen of ze wel of niet naar je evenement komen. Daarom is het belangrijk om je social media kanalen goed te onderhouden met kwalitatieve content. Wees actief, geef bezoekers een kijkje achter de schermen en laat ze zien waarom ze absoluut moeten komen.

Kortom, wij ontzorgen je op het gebied van social media beheer, zodat jij niet alles hoeft uit te zoeken rondom social media marketing en jouw evenement een succes wordt.

Samen gaan we kijken naar de doelen en maken daar een passend plan voor. Denk aan het maken van teksten en visuals, het opstellen van een passende strategie, verschillende social media campagnes, het maken van een contentkalender en alle andere werkzaamheden die erbij komen kijken om jouw socials tot een succes te maken.

* alle tarieven zijn exclusief btw en exclusief advertentiebudget

Wat anderen zeggen

“Lisa, Heeft het Stoomgemaal in Halfweg prima geholpen met het maken van een marketingplan. Het marketingplan is makkelijk leesbaar en  de aanbevelingen zijn duidelijk en goed uit te voeren.

Onze dank daarvoor.”

Stoomgemaal Halfweg

Ik heb een haat/liefde verhouding met social media. En door de drukte laat ik dit altijd het snelst liggen. Dus kies ik voor uitbesteden. Wat heerlijk om daar niet meer over te hoeven nadenken. Dankzij Wordt Gefikst ben ik consistent aanwezig en groeien mijn kanalen zonder dat ik daar veel inspanning voor hoef te leveren. 

Cheryl Porcelijn

www.cprecision.nl

“Lisa heeft me helemaal ontzorgt wat betreft Facebook advertenties. Ze communiceert goed en houdt de resultaten goed in de gaten. Ik heb het helemaal los kunnen laten, wat me weer tijd voor andere werkzaamheden heeft opgeleverd. Tevens is m’n maillijst gegroeid met mensen die in mijn doelgroep vallen. Heel blij mee!”

Shari Coenen

Vraag een offerte aan

Weten hoe wij jouw social media voor jouw Event kunnen fiksen? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.