Hoe kan je nou het best je bedrijf ontwikkelen? Elk bedrijf maakt ups en downs mee. Soms gaat het heel erg goed en soms staat jouw bedrijf voor je gevoel even stil. Maar hoe kan je dat nou het best aanpakken? In deze blog staan een aantal tip over hoe je in een groeiversnelling kan komen met je bedrijf!

Bezoek trainingen en cursussen

Het is belangrijk om je te blijven ontwikkelen, zo zijn trainingen en cursussen altijd goed om te volgen. Je leer zo nieuwe dingen van een professional die jij weer kan doorvoeren binnen je bedrijf. Tegenwoordig zijn deze trainingen of cursussen ook online, waardoor je die gewoon vanuit huis kan volgen.

Hou je doelen in gedachten

Het opschrijven van je doelen kan jou motiveren om harder te werken om zo die doelen te behalen. Ook hoeven die doelen helemaal niet groot te zijn, je kan een aantal kleine doelen opschrijven die wat makkelijker haalbaar zijn. Zo werk je van doel tot doel en ontwikkel je je bedrijf. Zo gaat het balletje rollen en kom je langzaam uit een sleur met jouw bedrijf!

Lanceer een winactie

Als er iets is waar de meeste Nederlanders van houden dan zijn het wel gratis producten of diensten. Door bijvoorbeeld een winactie op social media waarbij volgers een post moeten delen krijg jij meer volgers en daardoor ook meer klanten. Hierdoor krijg je meer naamsbekendheid, zichtbaarheid en uiteindelijk ook leads.

Neem af en toe ECHT rust

Het is belangrijk om af en toe echt rust te nemen. Door vrije tijd kan je tot nieuwe inzichten komen die jij kan doorvoeren in je bedrijf. Ook kan je zo even je gedachte verzetten en kan je na een rust periode weer vol aan de slag voor het bedrijf. Vergeet daarbij niet je telefoon weg te leggen of uit te zetten, zo kijk je even niet op de socials van jouw bedrijf en kan je echt tot rust komen.

Door deze 4 tips komt jouw bedrijf uit een sleur. Het is belangrijk om te blijven werken aan het imago van het bedrijf, maar ook het investeren in je personeel en je persoonlijke groei is erg belangrijk. Dit kan namelijk nieuwe inzichten geven. Wil jij een training volgen of een actie starten mbt social media? Wij horen het graag via lisa@wordtgefikst.nl.

Wil jij jouw social media helemaal uitbesteden, zodat je daar geen tijd meer aan kwijt bent? Check dan onze pagina social media beheer.

    Neem gerust contact met mij op!

    Ik beantwoord al jouw (social media) marketingvragen.

    Lisa van Heusden

    Social media marketing specialist

    lisa@wordtgefikst.nl