Horeca

Geef de social media kanalen van je restaurant een boost! Wil jij graag de social media kanalen van jouw horecagelegenheid een upgrade geven? Of ben je nog helemaal niet aanwezig online en wil je daar verandering in brengen? Wij kunnen het volledige proces uit handen nemen zodat jij consistent zichtbaar bent en je bereik kunt laten groeien. Zo kun jij je tijd besteden aan je gasten en personeel en doen wij waar wij goed in zijn!

Horeca fotoshoot social media
Social media beheer horeca uitbesteden wordt gefikst

Vraag jij je ook het volgende af:

Hoe kan je klanten aantrekken in de horeca?

Hoe kan ik het beste mijn restaurant promoten?

Hoe krijg ik meer gasten in mijn restaurant?

Wat maakt een restaurant succesvol?

Hoe gebruik ik social media als ondernemer?

Het antwoord op deze vragen is: social media!

Je socials zijn het visitekaartje van je restaurant. Veel mensen zullen aan de hand van de uitstraling op social media beslissen of ze wel of niet voor jou kiezen. Daarom is het belangrijk om je social media kanalen goed te onderhouden met kwalitatieve content. Zo kunnen gasten de sfeer bij jouw restaurant vast proeven en is de kans groter dat ze een tafel reserveren om zeker te zijn van hun plekje.

Laat ons je social media beheren

Wij kunnen het volledige beheer van social media kanalen als Instagram, Facebook, TikTok en Linkedin uit handen nemen zodat jij je kunt focussen op de dingen waar jij goed in bent. Door de social media van jouw restaurant uit te besteden zorgen wij ervoor dat je consistent zichtbaar bent. Hierdoor zorg je ervoor dat klanten meteen aan jou denken als ze van plan zijn om uit eten te gaan. Met meer online zichtbaarheid vergroot je je naamsbekendheid en gaat je bereik groeien. Samen gaan wij kijken naar de doelen en maken daar een passend plan voor. 

Wat kunnen wij voor je fiksen?

Professionele content shoot om de sfeer en de gerechten in jouw restaurant vast te leggen

Een passende social media strategie om te zorgen dat je doelen behaald worden

Instellen van advertenties om je bereik nog sneller te vergroten

Maken van een maandelijkse content kalender met kant-en-klare Instagram, Facebook en/of Linkedin posts

Alle andere werkzaamheden die erbij komen kijken om jouw socials tot een succes te maken!

* alle tarieven zijn exclusief btw en exclusief advertentiebudget

Wat anderen zeggen

“Lisa, Heeft het Stoomgemaal in Halfweg prima geholpen met het maken van een marketingplan. Het marketingplan is makkelijk leesbaar en  de aanbevelingen zijn duidelijk en goed uit te voeren.

Onze dank daarvoor.”

Stoomgemaal Halfweg

Ik heb een haat/liefde verhouding met social media. En door de drukte laat ik dit altijd het snelst liggen. Dus kies ik voor uitbesteden. Wat heerlijk om daar niet meer over te hoeven nadenken. Dankzij Wordt Gefikst ben ik consistent aanwezig en groeien mijn kanalen zonder dat ik daar veel inspanning voor hoef te leveren. 

Cheryl Porcelijn

www.cprecision.nl

“Lisa heeft me helemaal ontzorgt wat betreft Facebook advertenties. Ze communiceert goed en houdt de resultaten goed in de gaten. Ik heb het helemaal los kunnen laten, wat me weer tijd voor andere werkzaamheden heeft opgeleverd. Tevens is m’n maillijst gegroeid met mensen die in mijn doelgroep vallen. Heel blij mee!”

Shari Coenen

Vraag een offerte aan

Kortom, wij ontzorgen je op het gebied van social media beheer voor horeca, zodat jij niet alles hoeft uit te zoeken rondom social media marketing.