Een Virtual of Personal Assistant voor makelaars en verhuurbedrijven

Ben je steeds meer bezig met bijzaken? Stroomt je mailbox over of word je to-do-lijst elk uur langer in plaats van korter? Dan kun je wel een extra paar handen gebruiken! Heb je al eens aan een (virtual) assistent vastgoed en makelaardij gedacht? Bij Wordt Gefikst kunnen wij al het uitzoek- en regelwerk uit handen nemen zodat jij je tijd kunt besteden aan de leuke dingen.

Wat kunnen wij zoal voor je fiksen?

Hulp bij vastgoedbeheer

Agendabeheer

Administratie uitbesteden

Uitzoek- en regelwerk

Mail bijhouden

Relatiegeschenken

Bezichtigingen

Wij kunnen een hoop taken rondom de back office van verhuur en makelaardij bedrijven fiksen. Denk aan het plannen en uitvoeren van bezichtigingen, het opstellen van contracten of het bijhouden van dossiers.

Wat anderen zeggen

Lisa staat altijd voor me klaar als ik iets nodig heb. Fijne samenwerking, transparant, aanrader!

Brasserie Boudewijn

www.brasserieboudewijn.nl

Ik heb een haat/liefde verhouding met social media. En door de drukte laat ik dit altijd het snelst liggen. Dus kies ik voor uitbesteden. Wat heerlijk om daar niet meer over te hoeven nadenken. Dankzij Wordt Gefikst ben ik consistent aanwezig en groeien mijn kanalen zonder dat ik daar veel inspanning voor hoef te leveren. 

Cheryl Porcelijn

www.cprecision.nl

Werken met Lisa is superfijn. Ze weet waar ze het over heeft en tussendoor kan je heel snel met haar schakelen. Ik zou het samenwerken met Lisa zeker aanraden.

Carlijn

www.carlijn.nl

Het grootste voordeel van een virtual of personal assistant

 is dat je geen nieuwe werknemers in dienst hoeft te nemen. Wij zijn zeer flexibel inzetbaar en werken op uurbasis, dus kunnen we precies bieden wat jij nodig hebt.

HOE GAAN WE TE WERK EN TARIEF?

  • Uren per maand

  • Contact via WhatsApp/Mail

Vooraf bespreken we welke taken je wilt uitbesteden en hoeveel uur per maand je ons wilt inzetten. Mocht je eroverheen gaan, rekenen wij voor de overige uren het uurtarief van € 55,- ex btw. Vanaf 4 uur per maand kunnen wij starten als VA/PA.