Strategie fiksen en uitvoeren maar

Naamsbekendheid opbouwen, je bedrijf goed in de markt zetten, leads binnen halen, zichtbaar zijn en het liefst allemaal zo origineel mogelijk? Wij fiksen deze marketing- en communicatiewerkzaamheden voor je.

“Hier heb ik dus echt geen tijd voor”

Samen met jou gaan we kijken naar de doelen en wat er voor nodig is om deze doelen te behalen. Wij maken een duidelijk marketing- en communicatieplan en gaan daarmee aan de slag. Denk hierbij aan het maken van nieuwsbrieven, het invullen van een website, posters, flyers of promotie acties.

Mocht er al een strategie zijn of wil je alleen hulp bij één taak, zoals nieuwsbrieven schrijven, dan is dit geen probleem. Samen gaan we kijken wat voor jou de beste stap is en waar we jou verder mee kunnen helpen.

Een team van specialistische Fiksers

Je betaalt alleen voor de diensten die je nodig hebt

Flexibel in te zetten

Wat anderen zeggen

Review Wordt Gefikst Chantal - Wetenswaardig
Review Wordt Gefikst Rube - PresentatiePro
Review Boudewijn Wordt Gefikst social media advertenties

Al eerder Gefikst

De website van PIM Noord-Holland hebben wij up-to-date gehouden door o.a. nieuwsartikelen toe te voegen en evenementen in de agenda te zetten. Daarnaast lichten wij deze artikelen en evenementen ook weer uit in de nieuwsbrief. Zo zorgen we ervoor dat PIM NH on top of mind blijft.

Een zoekwoordenonderzoek is een goede basis voor het beter vindbaar worden in o.a. Google. Voor Malsen hebben wij een uitgebreid zoekwoordenonderzoek verzorgd. Hierbij hebben wij gekeken naar de concurrenten, zoekwoorden en de vervolgstappen die zij kunnen zetten voor het verbeteren van de website.

Voor PresentatiePro hebben wij verschillende werkzaamheden gefikst. Zo hebben we onder andere een blogartikel geschreven, meegedacht met de e-mailmarketing om zo nog meer uit de leads te halen en hebben we een hele e-mail sequence opgezet en geschreven.

Voorbeeld werkzaamheden

E-mailmarketing en het schrijven van nieuwsbrieven

Marketingstrategie fiksen

Concurrentieanalyse en marktonderzoek

Leads genereren en promotie acties bedenken

Verbeteren en/of copywriting van (SEO) teksten op je website

Advertentiebeheer in Google Ads (SEA)

Heb je andere marketing- en communicatie werkzaamheden die je graag opgepakt wilt hebben? Neem contact met ons op. Dan plannen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek om al jouw wensen te bespreken en kijken wat het beste past bij jouw situatie.

Bedrijven die we al geholpen hebben

Klant van Wordt Gefikst: GVB
Klant van Wordt Gefikst: Hogeschool van Amsterdam

Vraag een offerte aan

Voor marketing en communicatie werken wij op project- of uurbasis.
Het uurtarief is €75 ex. btw