Marketing en communicatie2022-09-13T14:27:42+00:00

STRATEGIE FIKSEN EN UITVOEREN MAAR

De basis is de strategie en daarna is het een kwestie van doen. Wij fiksen de wekelijkse marketing- en communicatiewerkzaamheden voor je.

Neem contact met ons op

Marketing en communicatieplan

Samen met jou gaan we kijken naar de doelen en wat er voor nodig is om deze doelen te behalen. Wij maken een duidelijk marketing- en communicatieplan en gaan daarmee aan de slag. Denk hierbij aan het maken van nieuwsbrieven, het invullen van een website, posters, flyers of promotie acties.

Mocht er al een strategie zijn of wil je alleen hulp bij één taak, zoals nieuwsbrieven schrijven, dan is dit geen probleem. Samen gaan we kijken wat voor jou de beste stap is en waar we jou verder mee kunnen helpen.

AL EERDER GEFIKST

De website van PIM Noord-Holland houden wij up-to-date door o.a. nieuwsartikelen toe te voegen en evenementen in de agenda te zetten. Daarnaast lichten wij deze artikelen en evenementen ook weer uit in de nieuwsbrief. Zo zorgen we ervoor dat PIM NH on top of mind blijft.

Een zoekwoordenonderzoek is een goede basis voor het beter vindbaar worden in o.a. Google. Voor Malsen hebben wij een uitgebreid zoekwoordenonderzoek verzorgd. Hierbij hebben wij gekeken naar de concurrenten, zoekwoorden en de vervolgstappen die zij kunnen zetten voor het verbeteren van de website.

Pure Cosmetics helpen wij door de gehele social media uit handen te nemen en elke maand ervoor te zorgen dat er een nieuwsbrief verstuurd wordt. De nieuwsbrief zorgt er niet alleen voor dat klanten weer sneller terugkomen in de winkel voor een behandeling, maar ook dat er aankopen worden gedaan in de webshop.

ZIJ GINGEN JE VOOR

HULP NODIG?

Voor marketing en communicatie werken wij op project- of uurbasis.
Het uurtarief is €75 ex. btw.

    Titel

    Ga naar de bovenkant