STRATEGIE FIKSEN EN UITVOEREN MAAR

De basis is de strategie en daarna is het een kwestie van doen. De maandelijkse of wekelijkse nieuwsbrief, flyeren in de stad, blogs schrijven voor de website. Wij fiksen de marketing- en communicatiewerkzaamheden voor je.

Marketing en communicatieplan

Samen met jou gaan we kijken naar de doelen en wat er voor nodig is om deze doelen te behalen. Wij maken een duidelijk marketing- en communicatieplan en gaan daarmee aan de slag. Denk hierbij aan het maken van nieuwsbrieven, het invullen van een website, posters, flyers of promotie acties.

Mocht er al een strategie zijn of wil je alleen hulp bij één taak, zoals nieuwsbrieven schrijven, dan is dit geen probleem. Samen gaan we kijken wat voor jou de beste stap is en waar we jou verder mee kunnen helpen.

AL EERDER GEFIKST

De website van PIM Noord-Holland houden wij up-to-date door o.a. nieuwsartikelen toe te voegen en evenementen in de agenda te zetten. Daarnaast lichten wij deze artikelen en evenementen ook weer uit in de nieuwsbrief. Zo zorgen we ervoor dat PIM NH on top of mind blijft.

Een zoekwoordenonderzoek is een goede basis voor het beter vindbaar worden in o.a. Google. Voor Malsen hebben wij een uitgebreid zoekwoordenonderzoek verzorgd. Hierbij hebben wij gekeken naar de concurrenten, zoekwoorden en de vervolgstappen die zij kunnen zetten voor het verbeteren van de website.

Pure Cosmetics helpen wij door de gehele social media uit handen te nemen en elke maand ervoor te zorgen dat er een nieuwsbrief verstuurd wordt. De nieuwsbrief zorgt er niet alleen voor dat klanten weer sneller terugkomen in de winkel voor een behandeling, maar ook dat er aankopen worden gedaan in de webshop.

VOORBEELD WERKZAAMHEDEN

 • Nieuwsbrieven schrijven en sturen

 • Blogs schrijven

 • Persbericht opstellen

 • Leuke acties bedenkt om klanten te werven of binnen te houden

 • Marktonderzoek doen

 • Zoekwoordenonderzoek (voor Google)

 • Adverteren op Google

Heb je andere marketing- en communicatie werkzaamheden die je graag opgepakt wilt hebben? Neem via het contactformulier hiernaast contact met ons op. Dan plannen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek om al jouw wensen te bespreken en kijken wat het beste past bij jouw situatie.

HULP NODIG?

Voor marketing en communicatie werken wij op project- of uurbasis.
Het uurtarief is €75 ex. btw.

  Ik geef toestemming om mijn gegevens op te slaan en te verwerken.

  ZIJ GINGEN JE VOOR