Een praktisch marketingplan

Soms is het fijn om samen met iemand weer opnieuw richting en focus te bepalen. Welke stappen moet ik nemen om naar het volgende level te gaan? Waar ga ik naartoe werken? Dit alles gaan we samen bespreken en gieten we in een praktisch marketingplan waar jij daarna meteen zelf mee aan de slag kan.

Horeca fotoshoot social media
Marketingplan laten opstellen

Wij kunnen je helpen met vragen als:

Hoe zet je social media in voor jouw bedrijf?

Welke kanalen kan je het best gebruiken om jouw bedrijf te promoten?

Hoe krijg je meer klanten?

Hoe maak je een succesvolle campagne?

Samen gaan wij kijken naar de doelen, doelgroep en maken daar een passend plan voor. Denk aan het maken van een klantreis, het opstellen van een strategie, verschillende campagnes, het maken van een actielijst en alle andere werkzaamheden die erbij komen kijken om jouw marketing tot een succes te maken.

Helemaal passend bij jouw doelen, wensen en ideale klant.

Na deze middag heb jij een praktisch plan helemaal op maat gemaakt waar je zelf mee aan de slag kan om jouw doelen te gaan behalen.

Kortom, wij geven je een succesvol marketingplan, zodat jij de focus weer (terug) krijgt en jouw doelen kunt gaan behalen

Wat anderen zeggen

“Lisa, Heeft het Stoomgemaal in Halfweg prima geholpen met het maken van een marketingplan. Het marketingplan is makkelijk leesbaar en  de aanbevelingen zijn duidelijk en goed uit te voeren.

Onze dank daarvoor.”

Stoomgemaal Halfweg

“In 1 dag hebben we beide takken in mijn bedrijf behandeld en had ik eindelijk weer de focus terug die ik kwijt was. Door samen met team Wordt Gefikst te sparren hierover kwam ik weer tot nieuwe inzichten en heb ik nu 2 sterke plannen waarmee ik aan de slag kan.”

Cheryl Porcelijn

“Samen met Lisa hebben we mijn hele marketingplan onder de loep genomen. Om uiteindelijk tot een strak plan te komen. Ik weet nu precies welke acties ik moet nemen om mijn doelen te behalen.”

Joy van der Valk

Vraag een offerte aan

Wil jij ook een marketingplan gefikst hebben voor jouw bedrijf? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.