Je nieuwsbrief laten schrijven

Heb jij jezelf ook voorgenomen om elke maand een leuke, grappige en waardevolle nieuwsbrief te sturen naar je klanten? 

Maar weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen? Hoe je een nieuwsbrief moet maken die mensen echt interessant vinden en resultaat oplevert? 

Wij kunnen jouw nieuwsbrief schrijven, waardoor jij je kunt richten op wat écht belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien terwijl je klanten jou en je onderneming beter leren kennen.

Waarom een nieuwsbrief?

E-mailmarketing is een hele goede tool om klanten aan je bedrijf te binden. Het is nog steeds een van de meest effectieve vormen van marketing, mits goed gedaan!

Met een (maandelijkse) nieuwsbrief houd je op een laagdrempelige manier (potentiële) klanten op de hoogte van jouw diensten en successen. Geef loyale klanten een extra kijkje achter de schermen en deel exclusieve kortingsacties.

Met een nieuwsbrief kun je snel inspelen op actuele gebeurtenissen of trends en blijf je top-of-mind. Zo zullen klanten langer blijven hangen en/of sneller terugkomen om nog eens van jouw diensten gebruik te maken. Je bouwt een relatie op met je klant waardoor de klant steeds bekender wordt met jouw bedrijf en uiteindelijk misschien wel een rol van een ambassadeur op zich neemt.

Voordelen van het hebben van een nieuwsbrief

Blijf top-of-mind

Promoot je (nieuwe) diensten

Bereik direct een relevante groep mensen

Extra bezoekers voor je website en social media kanalen

Maak van klanten ambassadeurs

Deel je kennis en positioneer jezelf als een expert

De resultaten zijn volledig meetbaar

Hoe maak je een nieuwsbrief?

Als je een nieuwsbrief gaat schrijven komt daar veel bij kijken:

Naar wie ga ik de nieuwsbrief versturen?

Wat moet ik in mijn nieuwsbrief zetten?

Hoe ga ik het opbouwen?

Hoe zorg ik dat mensen mijn nieuwsbrief echt lezen?

Wat gaat deze nieuwsbrief voor mijn bedrijf opleveren?

Een succesvolle nieuwsbrief kost tijd en energie. Heb jij geen tijd, zin of kennis en schiet dit er bij jou bij in? Wij nemen het proces van A tot Z van je over! Van het schrijven van een nieuwsbrief, het versturen op het juiste moment tot aan het analyseren van de resultaten.

Brasserie Boudewijn

Voor onze klant Brasserie Boudewijn schrijven we regelmatig een nieuwsbrief om leuke acties te promoten. Met Valentijnsdag hebben we bijvoorbeeld een speciale nieuwsbrief geschreven met een Valentijnsactie en binnen 48 uur waren alle tafels in het restaurant gereserveerd!

Wat anderen zeggen

“Lisa, Heeft het Stoomgemaal in Halfweg prima geholpen met het maken van een marketingplan. Het marketingplan is makkelijk leesbaar en  de aanbevelingen zijn duidelijk en goed uit te voeren.

Onze dank daarvoor.”

Stoomgemaal Halfweg

www.stoomgemaalhalfweg.nl

“Super samenwerking! Lisa is super scherp. Veel resultaat uit mijn ads.”

Romy van Keulen

Werken met Lisa is superfijn. Ze weet waar ze het over heeft en tussendoor kan je heel snel met haar schakelen. Ik zou het samenwerken met Lisa zeker aanraden.

Carlijn

www.carlijn.nl

Tarieven

Wij werken met vaste en transparante tarieven.

  • Prijs voor 3 maanden (= 3 nieuwsbrieven): €450
  • Prijs voor 6 maanden (= 6 nieuwsbrieven): €900
  • Prijs voor 12 maanden (= 12 nieuwsbrieven): €1800 nu voor €1500

Alle prijzen zijn excl. btw. en inclusief 1 feedback ronde per nieuwsbrief.

Heb je andere wensen of wil je het laten maken van een nieuwsbrief combineren met één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op.