Over ons

Bij ons staat humor, vertrouwen, specialisme en enthousiasme centraal. Wij helpen jou met het bereiken van jouw doelen. Of dat het verbeteren van social media marketing is, taken uit handen nemen of een event organiseren, wij staan voor jou klaar!

“Hoofd-fikser”

Lisa – organiseren, regelen, ondernemen, alles fiksen heeft altijd al in mij gezeten. Wekelijks was ik bezig met kleine projecten toen ik klein was en naarmate ik ouder werd, begon dit zich steeds verder uit te breiden. Je zou dus kunnen zeggen dat het een uit de hand gelopen hobby is.

Al snel merkte ik dat ik heel veel verschillende interesses had. Iets wat vaak niet zo normaal gevonden wordt. Want je hebt toch veel meer aan een specialist dan aan een allrounder? Jaren heb ik dit opgevolgd. Ik specialiseerde mij in sociaal werk, ik specialiseerde mij in social media marketing. Maar de vragen voor andere projecten bleven op mijn pad komen. En mijn interesse in de specialisatie zwakte na een tijdje ook vaak weer af.

En is een specialist wel zoveel beter dan een allrounder? Ik denk van niet. Het belangrijkste is dat het werk gedaan wordt door iemand die er plezier in heeft, die enthousiast is en die ook écht wilt.

Zo is Wordt Gefikst ontstaan. Een goede combinatie van allrounders en specialisten. De ruimte om bezig te zijn met verschillende projecten en taken. Om door te blijven ontwikkelen en door te blijven leren. En alle ervaringen die wij opdoen mee te nemen naar al onze opdrachtgevers. Ik denk ook een van de grootste voordelen: 1 duidelijk aanspreekpunt, waarbij je alles over de schutting kan gooien.

Met alle fiksers van Wordt Gefikst gaan we bergen verzetten.

Het is dan ook mijn missie om Wordt Gefikst het go-to bedrijf voor jouw project of werkzaamheden te laten worden.

Andere fiksers

Leric

Online Marketing medewerker en fikser

Juliette (Stagiair)

Content, reels marketingplan maken, blogs schrijven, website teksten schrijven, 

Word jij onze nieuwe stagiair?

Ook fikser worden? Mail dan naar lisa@wordtgefikst.nl 

Neem contact met ons op

Wil je aan de slag met ons of kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn? Of wil je een offerte aanvragen? 
Vul dan het formulier in of mail naar info@wordtgefikst.nl