Quick Fiks

Hoe lekker is het als je bepaalde taken kan uitbesteden? We hebben allemaal van die werkzaamheden, die maar op je to-do lijst blijven staan. Je bent een drukke ondernemer die geen tijd heeft, geen zin heeft of omdat jouw kracht heel ergens anders ligt. Wij snappen dat!

Stel je voor: je bent een gedreven ondernemer,
altijd in de weer met je bruisende bedrijf.

Maar te midden van je succesvolle ondernemersavontuur zijn er van die taken die als hardnekkige schaduwen op je to-do lijst blijven hangen. Misschien zijn het taken waar je simpelweg geen tijd voor hebt, of misschien zijn
ze ver verwijderd van waar jouw ware kracht ligt.

Het is begrijpelijk, en dat begrip vormt de kern van wat wij doen.

Wil jij een samenwerking uitproberen?

Dat kan! Met de Quick Fiks krijg jij 2 uur voor een eenmalige aanbieding:

2 uur Wordt Gefikst inzetten voor slechts €100

En het leuke is: je kan deze 2 uur voor al onze specialisaties inzetten.

Mochten we daarna de samenwerking voortzetten voor minimaal 3 maanden wordt de Quick Fiks van het eerste factuurbedrag afgehaald.

Wat kan je voor 2 uur laten fiksen door ons?

Spar sessies over je social media advertenties

Het instellen van je advertentie account

Brainstorm sessies over je marketing

Het maken van een nieuwsbrief

Strategiesessie voor je social media

2 uur assistentie bij administratieve taken

Kunnen jullie dan alles fiksen?

Binnen het Wordt Gefikst team heeft ieder zijn eigen specialisme en ervaring. Daarom kunnen wij altijd voor je klaar staan en kan jij jouw taken over de schutting “gooien”. Zo hoef jij je niet met allerlei verschillende bedrijven bezig te houden.

Bedenk eens hoe bevrijdend het zou zijn als je die lastige klussen kunt delegeren. Als je even niet hoeft te denken aan de klussen die je tijd en energie opslokken. Dit is waar de magie van onze ‘Quick Fiks’ in beeld komt.
De Quick Fiks is jouw kans om het uit te proberen. Een kans om te ervaren hoe het is om 2 uur lang een partner te hebben die klaarstaat om het werk voor je te verlichten.

Maar dat is nog niet alles. Als je na deze kennismaking besluit om onze samenwerking voort te zetten gedurende ten minste 3 maanden, dan halen we het bedrag van deze Quick Fiks af van je eerste factuur. Het is onze manier om je te laten zien dat we niet alleen tijdelijke verlichting bieden, maar een duurzaam partnerschap willen aangaan.

Wat anderen zeggen

“Lisa, Heeft het Stoomgemaal in Halfweg prima geholpen met het maken van een marketingplan. Het marketingplan is makkelijk leesbaar en  de aanbevelingen zijn duidelijk en goed uit te voeren.

Onze dank daarvoor.”

Stoomgemaal Halfweg

Ik heb een haat/liefde verhouding met social media. En door de drukte laat ik dit altijd het snelst liggen. Dus kies ik voor uitbesteden. Wat heerlijk om daar niet meer over te hoeven nadenken. Dankzij Wordt Gefikst ben ik consistent aanwezig en groeien mijn kanalen zonder dat ik daar veel inspanning voor hoef te leveren. 

Cheryl Porcelijn

www.cprecision.nl

“Lisa heeft me helemaal ontzorgt wat betreft Facebook advertenties. Ze communiceert goed en houdt de resultaten goed in de gaten. Ik heb het helemaal los kunnen laten, wat me weer tijd voor andere werkzaamheden heeft opgeleverd. Tevens is m’n maillijst gegroeid met mensen die in mijn doelgroep vallen. Heel blij mee!”

Shari Coenen

Dus waar wacht je nog op?

Geef jezelf die broodnodige ademruimte en laat ons die taken ‘fiksen’ die jouw groei in de weg staan. Ontdek de Quick Fiks en open de deur naar meer tijd, meer focus en uiteindelijk meer succes.

2 uur Wordt Gefikst inzetten voor slechts €100

*De 2 uur moeten binnen 3 maanden na akkoord op de offerte ingezet worden anders komen ze te vervallen. Telefonische kennismaking vooraf is mogelijk van max. 15 minuten.