Social media uitbesteden voor schoonheidssalons

Social media marketing is een goede strategie voor een schoonheidssalon om je diensten te promoten. Het kan je helpen nieuwe klanten aan te trekken en een groter bereik te creëren. Veel mensen zullen aan de hand van de uitstraling op social media beslissen of ze wel of niet voor jou kiezen. Daarom is het belangrijk om je social media kanalen goed te onderhouden met kwalitatieve content. Laat zien wat je in huis hebt en deel ervaringen van andere klanten. Zo weten nieuwe klanten precies wat ze kunnen verwachten en kunnen ze beslissen of dit aansluit bij hun wensen. 

Horeca fotoshoot social media
Social media beheer horeca uitbesteden wordt gefikst

Wij kunnen je helpen met vragen als:

Hoe zet je social media in voor je schoonheidssalon?

Welke kanalen kan je best gebruiken om een schoonheidssalon te promoten?

Hoe krijg je meer klanten in je salon?

Hoe maak je een social media campagne?

Laat ons je social media beheren, wij kunnen het volledige beheer van social media kanalen als Instagram, Facebook, TikTok en Linkedin uit handen nemen zodat jij je kunt focussen op de dingen waar jij goed in bent. Door je social media uit te besteden zorgen wij ervoor dat je consistent zichtbaar bent met mooie professionele content.

Samen gaan wij kijken naar de doelen en maken daar een passend plan voor. Denk aan het maken van teksten en visuals, het opstellen van een strategie, verschillende social media campagnes, het maken van een contentkalender en alle andere werkzaamheden die erbij komen kijken om jouw socials tot een succes te maken.

Kortom, wij ontzorgen je op het gebied van social media beheer voor beautysalons, zodat jij niet alles hoeft uit te zoeken rondom social media marketing

* alle tarieven zijn exclusief btw en exclusief advertentiebudget

Wat anderen zeggen

“Lisa, Heeft het Stoomgemaal in Halfweg prima geholpen met het maken van een marketingplan. Het marketingplan is makkelijk leesbaar en  de aanbevelingen zijn duidelijk en goed uit te voeren.

Onze dank daarvoor.”

Stoomgemaal Halfweg

Ik heb een haat/liefde verhouding met social media. En door de drukte laat ik dit altijd het snelst liggen. Dus kies ik voor uitbesteden. Wat heerlijk om daar niet meer over te hoeven nadenken. Dankzij Wordt Gefikst ben ik consistent aanwezig en groeien mijn kanalen zonder dat ik daar veel inspanning voor hoef te leveren. 

Cheryl Porcelijn

www.cprecision.nl

“Lisa heeft me helemaal ontzorgt wat betreft Facebook advertenties. Ze communiceert goed en houdt de resultaten goed in de gaten. Ik heb het helemaal los kunnen laten, wat me weer tijd voor andere werkzaamheden heeft opgeleverd. Tevens is m’n maillijst gegroeid met mensen die in mijn doelgroep vallen. Heel blij mee!”

Shari Coenen

Vraag een offerte aan

Weten hoe wij jouw social media voor jouw schoonheidssalon kunnen fiksen? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.