Met een Virtual of Personal Assistant creëer jij meer tijd

Wij fiksen alle taken waar jij niet aan toekomt, zodat jij meer tijd voor jezelf of voor andere werkzaamheden overhoudt. Aangezien dit heel veel kan zijn geven we hieronder een aantal voorbeelden van wat je zou kunnen uitbesteden bij ons!

 • Jij houdt tijd over voor andere werkzaamheden

 • Er hoeft geen fulltime of parttime medewerker in dienst genomen te worden je betaald namelijk alleen voor de uren die ook daadwerkelijk nodig zijn

 • Verlichten van de werkdruk

 • Het creëeren van meer vrije tijd voor jou

Als Virtual Assistant of Personal Assistant staan wij voor je klaar. Denk aan administratieve werkzaamheden, maar ook de taken in jouw dagelijks leven.

Wij beheren bijvoorbeeld je agenda, reageren op mails of regelen je administratie. Als Personal Assistant kan je ons ook inzetten voor het fiksen van persoonlijke taken. Wat dacht je van het regelen van een schoonmaakster? Of even een boodschap doen voor die (zakelijke) afspraak?

Kom jij tijd tekort? Dan is het uitbesteden van jouw to-do lijst dé oplossing.

HOE GAAN WE TE WERK EN TARIEF?

 • Uren per maand

 • Contact via WhatsApp/Mail

Vooraf bespreken we welke taken je wilt uitbesteden en hoeveel uur per maand je ons wilt inzetten. Mocht je eroverheen gaan, rekenen wij voor de overige uren het uurtarief van € 55,- ex btw. Vanaf 4 uur per maand kunnen wij starten als VA/PA.

  AL EERDER GEFIKST

  Voor MilouJoline & Highway bieden wij ondersteuning in verschillende werkzaamheden. Zo ondersteunen wij bij de organisatie van de Highway events. Denk hierbij aan het regelen van een locatie en catering, maar ook social media uitingen ter promotie van het event. Voor MilouJoline vliegen wij in voor verschillende werkzaamheden, zoals het ophalen van bestellingen, het regelen van diverse producten voor op locatie/kantoor.

  PIM Noord-Holland helpen wij onder andere met het maken en versturen van nieuwsbrieven, het organiseren van bijeenkomsten en events en het bijhouden van wijzigingen op de website. Daarnaast komen er af en toe taken tussendoor die wij opvangen.

  Kinderopvang Diedeltje Dei helpen wij met verschillende taken. Zo hebben we voor de werknemers mooie kerstpakketten samengesteld en ingepakt, een telefonisch keuzemenu ingesteld en regelen we ander uitzoekwerk, zoals: een banner aan de kant van de weg, monteurs e.d.

  *Let op: social media & marketing valt bij ons onder een specialisme. Hiervoor rekenen wij andere prijzen dan VA/PA werkzaamheden. Lees hier alle info m.b.t. social media en hier voor marketing.

  ZIJ GINGEN JE VOOR