Stichting Nabestaandenzorg is een stichting in Haarlem en omstreken voor hulp en advies bij rouw, verlies en nalatenschap. Zij verzorgen herdenkingsavonden, rouwcafé’s, gespreksgroepen en ga zo maar door.

WERELDLICHTJESDAG

Stichting Nabestaandenzorg vroeg ons om mee te werken aan de organisatie voor Wereldlichtjesdag in Haarlem. Wereldlichtjesdag is er speciaal voor ouders die een kind zijn verloren. In december is er een mogelijkheid voor ouders om bij elkaar te komen en om precies om 19.00 uur een lichtje aan te steken om te herdenken. De avond bestond uit een verhaal van een ervaringsdeskundige, muziek en de ontmoeting met elkaar. Een heel mooie avond om onderdeel van te zijn. Mede door de eigen ervaring van Lisa met het overlijden van dierbare, was het extra speciaal om hieraan mee te werken..

Voor de organisatie hield wij ons met het volgende bezig:

  • Meedenken met de invulling van de avond;
  • Flyer vormgeven;
  • Contact onderhouden met de sprekers en muzikanten;
  • Persbericht schrijven;
  • Ondersteunen bij de uitvoering op de avond zelf.
Review Linda wereldlichtjesdag

Linda – Stichting Nabestaandenzorg

“Ongeveer 2 jaar geleden zijn Lisa en ik met elkaar in contact gekomen. Lisa vertelde over haar eigen ervaring met het verlies van een ouder en dat ze zich wilde inzetten voor andere jongeren. Ik had er meteen vertrouwen in dat Lisa goed en zorgvuldig met haar eigen ervaring jongeren kan helpen.

In het voorjaar vertelde Lisa dat ze opzoek was naar een andere uitdaging. Ik heb haar gevraagd om samen Wereldlichtjesdag (jaarlijkse herdenking voor overleden kinderen) te organiseren en dat wilde ze. We hebben heel prettig samengewerkt en het was een mooie online bijeenkomst. Het fijne aan Lisa is dat ze naast haar enthousiasme zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Dat geeft vertrouwen en maakt het makkelijk om zaken los te laten. Kortom Lisa is een vriendelijke en fijne collega!”

Kunnen we jou ergens mee helpen?

Laat het ons weten als we jou ergens mee kunnen helpen of vraag meteen een offerte aan. Hier vind je onze verschillende diensten. We zijn ook altijd in voor een brainstorm middag op locatie, dan zorgen wij voor wat lekkers voor bij de koffie!

    Ik geef toestemming om mijn gegevens op te slaan en te verwerken.